2013-04-16 - 2013-04-16

Iskolánk Kovászna Megye Tanácsához benyújtott Nemzeti örökségünk - Háromszéki Emlékfák – nyomában című pályázata nyertes lett, melynek kivitelezése  2013. április 15-én elkezdődött a X. C osztály és osztályfőnökük Fejér Piroska tanárnő közreműködésével.

-
-

Iskolánk kiemelt feladatának egyike a néphagyományok ápolása, tisztelete. Éppen ezért 2017. február 28-án, -rendhagyó módón- Kászonaltízben közel száz tanulóval vettünk részt a nagyböjt előtti farsangtemetésen, a húshagyókeddi bikaütő eseményen.

Képek

-
-

Iskolánk, a Bod Péter Tanítóképző farsangi ünnepségét 2017. február 17-én szerveztük a Vigadó Művelődési Házban. Hagyományos farsangi hangulatot varázsolt körénk tánccal, beköszöntővel a Gyöngyvirág tánccsoport Szováti Mária vezetésével, s a XII.-es szervezők fánkkal örvendeztették meg az egész közönséget.

-
-

2017. január 25-én, iskolánk lelkes tanulói, a Zöld Nap Egyesület évadnyitó Mozgó Délutánját relaxáló tánccal indította el a városi sportcsarnokban. A rendezvényen résztvevő diákjaink mellé számos résztvevő kis és nagydiák is bekapcsolódott. Gratulálunk a csapatnak és felkészítő tanáruknak, Tuzson Erikának.

-
-
-

A Bod Péter Tanítóképző IX.A osztálya az adventi hetekben lelkesen készülődött a kézdivásárhelyi Zenóbia Idős Otthon lakóinak meglátogatására. A 2016. december 20-án sorra került látogatás alkalmával verse-zenés karácsonyi műsorral és szeretetcsomaggal varázsoltak egy kis örömet a szépkorúak életébe.

Képek

Syndicate content